Akustik billeder med grafisk kunst/print fra PAPAPAPA

28-04-2021

Alle artworks på shoppen, kan bestilles printet som Akustik (Lydabsorberende) billeder.

I dette indlæg kan du lære mere om og se billeder af vores Akustik (lydabsorberende) artworks.

Se et udvalg af lyddæmpende designs

Oplever du problemer med akustikken i dit køkken alle rum, eller måske erhvervs- mæssigt på kontoret?

Så har vi hos PAPAPAPA en løsning der både beriger dit køkken alle rum og/eller dit kontor - med smuk kunst og samtidig opnå en forbedret Akustik i rummet.

Vores Akustik billeder består af en miljøvenlig genbrugsplast, der produceres i Sverige. Produktet er Klasse A+ lydabsorberende, samtidig med det er allergi- og støv venligt. Du opnår altså den højeste kvalitet indenfor lyddæmpende effekt med vores Akustikbilleder.

Det gør du fordi vi har allieret os med en af Danmarks Bedste producenter af Akustik paneler (Beliggende i Århus). Modsat mange af vores konkurrenter, der levere et billigere produkt, ofte endda med en kedelig hvid profil, så er vores akustikplader i høj grad af langt højere kvalitet og mere eksklusive at se på. Det skyldes til dels den flotte sorte profil der måler hele 35mm samt det smarte svævebeslag, der sikre at dit lydabsorberende artwork hænger 8mm fra væggen.

Akustik billeder fra papapapa

Når du bestiller en akustik plade hos PAPAPAPA, printes først motivet på et lærred, også kaldet et canvas. Dvs. et textil i stedet for et papir. Dette sikre en høj styrke i det endelige produkt.

Ved brug af ny printteknologi, opnår vi med Latex Print, en UV beskyttelse, der sikre farveægtheden i årevis, selvom artworket udsættes for UV stråler fra Solen. Lærredet printet med vores Latex printer er nemlig både UV - og Scratch- resistent.

Scratch resistent, betyder at de Artworks du modtager fra PAPAPAPA, er ridsefaste og UV-resistente. De tåler endda en klud hvis de samler lidt støv.

Akustik billeder til køkken - med citater

Hvornår skal jeg vælge Akustik i stedet for Canvas?

Vores Canvas Artworks, nyder godt af de samme fordele som vores Akustik Artworks, de tåler nemlig solens UV stråler og er også scratch resistent.

Hertil har vores storformat Artworks også en tilsvarende dyb profil på imellem 1,5cm - 3cm som giver Artworket en vis massefylde, der visuelt gør sig bemærket i rummet. Derfor skal du kun vælge Akustik plader hvis du reelt, ønske at opnår bedre akustik i rummet. Altså undgå rumklang, når der samtales i rummet.

Sjove akustik billeder til køkken

Få flotte Artworks på væggene og få øget velvære!

Vi kender alle til, hvor ubehageligt det er, når et rum har en dårlig akustik. Den der rumklang, der tvinger dig og dine gæster til at forlade rummet, for at undgå at ødelægge samtalen. Især dig der har købt et nyere hus, med stort køkken alle rum med højt til loftet (Kip) - kender problemet med rumklang alt for godt. Og det er i høj grad denne nye type af boligformer der har skabt behovet for Akustikløsninger i private hjem. Der er meget man kan gøre for at opnå et bedre indeklima, men med akustikforbedrende billeder, kan du forbedre dit indeklima uden de store indgreb, så længe du har vægplads, uanset om det er i hjemmet, på kontoret, i skolen og på restauranten.

Skab rolige rammer om dine medarbejdere - og øg koncentrationen

Støj, påvirker helbred, koncentration, produktivitet og generelle trivsel. Så det er ikke kun i hjemmet men i særdeleshed også på kontoret på arbejde, at der er brug for at tænke i lydabsorbering.

Udover den åbenlyse effekt af at få et flot nyt Artwork op på vægge har vores akustikbilleder også lang holdbarhed, og er samtidig UV- og scratch resistent, hvilket betyder at de holder faveægtheden utroligt lang tid uden at falme.

Se populære Akustik billeder

Måske er du også interesseret i: