Argumented Reality Art - Nyt digital lag på vores Artworks!

26-03-2021

Forstil dig at maleriet hjemme i din stue, det store på vægge bag sofaen, var mere end blot et maleri, forstil dig at bagved det smukke motiv lå en fortælling gemt, en fortælling der gav kunstværket en helt ny betydning!

Forstil dig nu, at du har inviteret din bedste venner hjem til middag, hvor i skal hygge og nyde en god flaske rødvin. Efter maden rykker i ind i stuen, hvor de ser dit flotte nyt kunstværk og spørger indtil ideen bag det spændende motiv.

Ikke vil du bare fortælle om det - nej du kan faktisk vise dem det!

Hos PAPAPAPA har vi arbjedet længe på at kunne lancere vores nyeste AR Artworks. Kunst der har en digital side. Som du kan opleve ved blot at downloade en APP til din Smartphone, der hedder ARTIVIVE. Vores første Artdrop kom d. 28-03-2021 - og vi er så vidt vi kan se også den første webshop i Danmark, der aktivt implementere denne teknologi, på vores kunstværker, ingen af de webshops vi anser for vores konkurrenter, har tilsvarende Artworks. Det hænger måske sammen med at AR Art længe har været forbeholdt kunst museums, samt større arrangementer. Men nu er det altså tilgængeligt her på shoppen, så du kan få et AR Artwork hjem at hænge i stuen!

Argumented Artworks fra PAPAPAPA

Herunder ser du 4 video klip, der viser hvordan AR virker, og hvad du kan forvente af PAPAPPA's første 4 Argumented Reality Art pieces. Alle 4 Artworks er argumentet, og køber du et Artwork, modtager du et canvas, du kan hænge på vægge derhjemme, samt guide til hvordan du downloader Appen Artivive.


Download Artivive App'en

Når du har downloadet og åbnet APP'en - skal du blot pege kameraet på et af vores AR Artworks, og du vil kunne se og nyde, en ekstra dimension, af kunsten, en lille fortælling, der uddyber eller understreger Artworkets koncept eller ide!

Vi tør godt sige du bliver overrasket, da vi efterhånden har set en del reaktioner på vores første artworks - det er simpelthen - en helt ny måde at se kunst på.

Måske er du også interesseret i: