Canvas print med eget motiv

02-06-2021

Eget billede på lærredsprint inkl. blindramme.

Har du taget et billede med din telefon eller dit digital kamera, du ville ønske hang på din væg? Så kan vi hos PAPAPAPA nu tilbyde dig, at printe dit eget billede på lærred.

Et lærredsbillede, minder mest af alt om et maleri. Vi benytter den nyeste print teknologi der gør dit lærredsprint UV- og Scratchresistent, samtidig er du sikret en farverig og smuk farve gengivelse. Efter vi har printet dit billede, på et lækkert tykt kvalitets canvas, klippes det til og spændes ud over en træramme. Lærredet trækkes med rundt om kanten, hvilket giver et flot finish, og bagpå hæftes lærredet, til trærammen. Se billedet herunder for et detaljeret eksempel på et lærredsprint.

Sådan gør du:

  1. Billedet du ønsker vi skal printe sender du blot til: kundeservice@papapapa.dk
  2. Her køber og betaler du for ditlærredsprint, på dette link: LINK
  3. Vælg størrelse, læg produktet i kurv og køb.
  4. Det koster kr. 99,- i fragt.
  5. Du kan dog også afhente gratis på Agerskellet 3, 8920. Men først når vi har skrevet at din bestilling er færdigproduceret.

Priser på lærredsprint monteret på blindramme:

Vi benytter kun det fineste kanvas lærred til dit billede.

Levering 4 til 6 dage eller efter aftale.

Størrelse1 stk.

30x40399,00

50x70799,00

70x100 999,00

140x801999,00

180x1002999,00

*) alle priser er inkl. Moms

Vær opmærksom på:

Bestiller du et kanvas med dit eget billede, mister du din returret, da det er et speciallavet billede.

Det billede du fremsender skal egne sig til print. Optimalt er det hvis det fx er 300dpi, og i en meget høj pixel opløsning.

En A4 størrelse printet i 300 dpi kræver et billede der er 2400x3000pixels. Men kan du nøjes med en dårlige opløsning, fx 200dpi skal dit billede kun være 1600x2200pixels. 200dpi er dog kun lige acceptabel, for et billede, du ser på hver dag og altså kun hvis du kan nøjes med en A4 størrelse.

Ønsker du fx et 70x100cm billede i en flot 300dpi opløsning, skal det billede du sender til os være: 8268 x 11811 pixels. Det er dog de færreste kamera og telefoner der har så høje opløsninger. Hvorfor man jo ofte må indgå et kompromis, og det er også her afstand til billedet bliver relevant. Da det menneskelige øje vil opfatte billedet som detaljeret og fint ved fx 3 meters afstand selvom det kun er i 200dpi. Men kommer man tæt på 0,5-1 meter vil man kunne se synlig forskel på et 200 og et 300 dpi billede. Når vi printer, benytter vi CMYK, som typisk er lidt mørkere end det typiske RGB billede, vi modtager. Derfor anbefaler vi også at du lysner dit billede op i et foto redigeringsprogram før det sendes til os. Du kan tilkøbe en "billedeoptimering" som et tilvalg på produktsiden, hvor vi sætter tid af til at skabe en godt kontrastforhold imellem lys og skygger i billedet, hertil kan vi typisk også forbedre farver i billedet uanset om du ønsker at gøre farverne mere fremtrædende, eller alternativt ønsker at nedtone farverne i billedet.

Vi tillader os også at afvise dit billede, hvis kvaliteten er for ringe, eller vi kan se det er et kopieret billede fra fx Google. Det er dog ene og alene dit ansvar at du ikke bryder copyright på billeder, og bestiller print af et foto/billede du ikke har rettigheder til.

Vi leverer dit lærredsbillede klar til at hænge op med den usynlige blindramme direkte på væggen. Det er op til dig selv om du senere ønsker at eftermontere blindrammen i en svæveramme, men det er ikke en service vi tilbyder.