Køkken inspiration 2021 - Sjove og billige plakater til køkkenet!

14-04-2021

Dit køkken alrum er hjertet i huset, et sted hvor familien samles og nyder hinandens selskab.

Vi kommer her med 3 bud på hvordan du kan opfriske og forny dit køkken – hurtigt og billigt – med farverige og sjove plakat motiver.

Dit køkken alrum er hjertet i huset, det er her børnene kommer for at få fyldt op i de tomme glas og sultne maver. Når børnene er små - er der nok at se til. Både med rengøring og oprydning. Nogle gange er det bordet der roder, andre gange er det gulvet. Og så er der altså befriende at kunne kigge på væggene, og tænke at: ”I det mindste er de jo flotte” - og ikke mindst sjove, for i en børnefamilie skal der være plads til sjov og leg, grin og latter. Og det bærer vores første bud på plakater til familie køkken / allerummet også præg af.

Som du kan se på billedet ovenfor, er vi helt forelsket i disse PASTEL farvet plakater fra PAPAPAPA’s Kitchen serie. Motiverne er enkelte i deres udtryk, og alle har de hver deres nedtonet pastel farvet baggrund, hvor flere nuancer af grøn og blå optræder samt rosa og fersken. Motiverne er med flotte illustrationer, der passer sammen det citat som er på plakaten. Fx kan du se et stykke bacon og teksten: ”Thats too much bacon – Said No One Ever!”. Et fantastisk citat vi er mange der kan nikke genkendede til. Motivet med Ananassen og teksten ”You are what you eat” er en sød måde at minde sine børn om at man skal spise sundt, ellers bliver man jo til det man spiser. Og hvem vil være en Oreo?

De næste plakater vi vil fremhæve er stadig også humorfyldte. Men langt mere eksklusive i deres udtryk. De er alle designet i en mørkeblå farve med forskellige farverige motiver og citater. Der er fokus på den intelligente humor, der mest af alt appellere til de skarpe voksne. Men denne serie har også motiver til børn, som fx ”Broccoli – It’s a Love or Hate thing”. Samt motiver til far der elsker Løg, og selvfølgelig sætter det op på en petistal, med citater som ”HAIL! To the Onion – the bringer of tears! Se det er fed humor, far kan sætte pris på!

Ovenstående Artworks fra Kitchen serien er vist i 30x40cm canvas! Hvor motivet er printet på lærred og monteret på en skjult træramme! Nogle gange kan du faktisk finde Canvas som spotpris tilbud, hvor du sparer op til 50% på sæt!

Hertil vises her 2 motiver fra Quote Me serien, der også passer flot ind i "den sorte humors køkken". Også vist som canvas på billedet.

Det sidste bud for nu – på en flot måde at indrette sit køkken, tager os over i en langt mere kunstnerisk genre i kunstens verden. Herunder finder du nemlig ””Blue Acrylic Paint” fra Stark serien. Et fantastisk smukt abstrakt motiv! Men i smukke kongelige, mørkeblå nuancer, kombineret med Sand/guld detaljer.

Her på billedet, hænger motivet ved spisebordet, og er i høj grad med til at sikre at det ikke bliver alt for sterilt i rummet, med alle de skandinaviske, minimalistiske elementer, der allerede udgør det meste af indretnings detaljer. En sofistikeret valg til din spisestue.

Måske er du også interesseret i: