Virksomhedsudsmykning - Indretning af kontor med grafisk design udsmykning til erhverv

14-05-2021

Hos PAPAPAPA tilbyder vi unikt grafisk design, tilpasset dine ønsker. Vi laver Highend design, hvor du køre korrektur på alt det grafiske arbjede før det sættes i produktion og montering planlægges. Ofte er det primært virksomhedens farver der visuelt skal repræsenteres, men også virksomhedens værdier, mission og vision har vi været med til grafiske at løfte! Erhvervsdrivende der ønsker at gøre noget ekstra ud af deres kontor, vil også kunne drage fordel af vores netværk af samarbjdspartnere, til produktion, levering samt montage af komplette indretningsløsninger, i hele Danmark. Ofte kan vi også sætte dig i forbindelse med dygtige rådgivere angående møbler, tæpper, gardiner, mm.

Hos PAPAPAPA er vores primær fokus dog stadig det grafiske. Hvor vi tilbyder grafisk design af væg/tapet - udsmykning, akustikpaneler og lærredsprint i mange forskellige størrelser, udfræst grafik mm.


Herunder eksempler på en fuld grafisk væg til kontoret

En Grafisk væg som eksemplerne herunder, kan laves på forskellige måder. Fx som tapet hvor det endelige design, printes på tapet i "strimler" af 90cm i bredden. Denne løsning kræver en erfaren maler til montering. Et textilbanner, er som regl en god og billig løsning, som kan købes i enorme størrelser, til både indoor og outdoor marketing. Folie er også en populær løsning, da det kan monteres på praktisk talt alle glatte overflader, som fx træ- og glasvægge, perfekt til mødelokaler og kontor.

Herunder eksempler på en canvas/akustik paneler til kontorets vægge.

Canvas er også en meget populær løsning. Fordelene er at de kræver minimal montagearbejde og så er de lette at flytte, skulle du få nyt kontor, og så ligner de store malerier. Har man et behov for Akustik dæmpning, er der også mulighed for det hvor Canvas, monteres oven på en flot 35mm sort akustikplade, der kommer med påsatte 8mm svævebeslag.

Forspørg på opgave

Skriv og fortæl os om dine ønsker til din erhvervsindretning. Vedhæft gerne billeder af rum, samt jeres logo, og beskriv jeres ideer og tanker. Det vil alt sammen hjælpe os til at komme med det bedste løsningsforslag første gang.

Vi påtager os alle typer af opgaver, Fx designer vi gerne et 180x100cm canvas til iværksætteren, på lige fod med en komplet grafisk oplæg til domicilet, der indeholder grafisk arbjede, forslag til valg af møbler til kantinen, ideer til udnyttelse af fælles arealer mm.

Alt med Canvas og Akustik, producere vi selv. Hvor alt storformat, produceres af vores samarbjedspartner, der også tilbyder montering.

Hertil har vi en række partnere der er stærke på: "Gardiner, Møbler, tæpper, mm. Har du et helt domicil, der skal indrettes, tager vi vores samarbejdspartnere med til evt. møder, og de kommer med deres egne budgetter, sådan alt er let for dig at tage stilling til, og alt er klart opdelt, så du ved hvad du får. På mindre projekter, hvor man ønsker at få input, kan vi fx forslå nogle forskellige møbler, som en del af "oplægget". Det afhænger ofte af dit budget samt din ønskede deadline.

Skriv til os

Måske er du også interesseret i: