Statements seriens kendetegn er helt klart den farverige Graffiti, der ligger i alle motiverne, samt den flotte genkendelige blå / petroleum farvenuance de alle har i baggrunden. Dette motiv viser 2 mennesker der holder i hånden, begge arme er fyldt med farverig Graffiti. Dette er bredformat / panorama / storformat versionen, der kan købes i 140x80cm og 180x100cm.

"Holding Hands III" er storformat versionen af originalen, men pga. originalværkets horizontale retning, har vi lavet en ny variant der passer bedre til bredformatet. Fortolkningen er op til modtager der ser, men fx kunne der ligge sammenhold, kærlighed, familie, hjælp din næste, osv. skjult bag de 2 hænder der holder i hånden. Storformat Artworks fra PAPAPAPA gør sig bemærket fordi du kan vælge at bestille det som CANVAS og akustik i størrelsen 140x80cm og 180x100cm.

Det er dog muligt at købe Storformat Artworks som 70x100cm plakat, men ellers kan de kun købes i deres originale formater 180x100cm og 140x80cm CANVAS eller Akustik. Du skal være opmærksom på der kommer en vist beskæring af motivet hvis du køber det som 70x100cm plakat, da det ikke er helt bredt nok, til at matche hele bredden af vores storformater.

I galleriet er Artworket vist som Canvas i 180x100cm og 140x890cm.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 194,70 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA1834
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA1834
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Kategori: Statements, Storformat
Indeholder: Petroleum, Grøn, Blå, Turquis, vand, mose, himmel, nat, måne, moon, plakat, canvas, akustik