Design på CANVAS fra PAPAPAPA

Vi er så småt ved at være færdige med at opgraderer alle vores produktsider, sådan man let på det enkelte design, kan vælge om man ønsker at købe det som: "Plakat, Canvas eller Akustik", før man vælger størrelse og ligge designet i kurven.

Dette har været et stort arbejde, som vi kan se en ende på nu. Men der kan stadig være designs hvor du ikke kan vælge CANVAS og Akustik endnu, derfor skal du være velkommen til at sende os en forspørgsel.

Vil du gerne bestille et bestemt design som CANVAS, men muligheden findes ikke?

Så skriv til os på kundeservice@papapapa.dk så hjælper vi dig, med din bestilling.

Alle designs kan nemlig købes som canvas, men er blot ikke oprettet endnu, derfor beder vi dig ofte om at vælge et andet tilsvarende design, hvor muligheden er lavet, og så blot købe dette, men i kommentarfeltet i checkout, skrive hvilket design det skal erstattes med.

Dette kan lade sig gøre fordi alle designs er prissat ens samtidig med at alle ordre håndteres manuelt.

Bestil CANVAS

Erhvervsløsning?

Søger du en kunstner til at indrette dit kontor, filial, eller butik?

Fortæl os om dit projekt. Måske har du lige åbnet en detailbutik der skal indrettes med sjove citater, eller måske søger du en akustikløsning til jeres 200m2 store kontor, der samtidig kan inspirerer medarbejderne med flotte motiver? Uanset dit projekt størrelse, så skriv til os - fortælk om dit projekt - så vender vi tilbage med et bud på en indretningsløsning!

Skriv om dit projekt her!