-20%
Canvas Artwork – We Are One - Murial (Earth)
Canvas Artwork – We Are One - Murial (Earth) Canvas Artwork – We Are One - Murial (Earth) Canvas Artwork – We Are One - Murial (Earth) Canvas Artwork – We Are One - Murial (Earth)

Det tredelte verdenskort har længe været PAPAPAPA's signatur Artwork, noget som vores kunder kender os på! Og dette nye Storformat Artwork er ingen undtagelse! Det kan kun købes som Canvas eller Akustik og er det vi kalder et Murial, altså et Artwork der fylder HELE væggen! Den midste størrelse du kan få er 3 x 80 x 140cm, dvs. min. 240cm i bredden + mellemrum imellem de 3 dele, samt 140cm i højden. Den største størrelse er 3 x 100 x 180cm. Hvilket jo så er 300cm + afstand imellem delene, samt 180cm i højden.

Ideen bag det 3 delte motiv, var at symbolisere at den virkelige verden er splittet imellem rig og fattig, krig og fred, demokrati og diktatur! Teksten "WE ARE ONE" er med til at fremhæve denne dualitet, som forkomme så urealistisk for os. Som mennesker er vi bekendt med alle facts, men som mennesker er vi langt fra rationelle! Det ligger i vores natur at gøre det stik modsatte af hvad vi kan rationalisere os frem til. Det er den virkelighed vi lever!

Earth design serien er designet med inspiration fra naturen og alle dens vidunderlige farver! Til baggrund har vi valgt hvid, rosa, grøn og petroleum blå, imens de mange elementer så som blade, fjer, tekst og blomster, variere i et bredt spektrum af nedtonede, kølige og friske farver fra naturen.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 11.097,00 DKK

Specialpris 8.877,60 DKK

Beskrivelse

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred, der er særdeles hårdfør, herefter monteres lærredet på en skjult træramme, hvor det fastgøres med hæfteklammer. Vores Canvas måler 18mm i dybden, hvilket giver en flot profil på motivet. På de fleste af vores canvas trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på kanterne, da det giver en flot effekt, uden brug af rammer.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på vægge - hertil er der ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering.

Levering- og tilfredshedsgaranti!

 • Fast pris på fragt ved køb af plakater på 49 kr.
 • Levering af Canvas og Akustik starter ved kr. 129,-
 • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
 • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater til dig uden beregning.
 • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. (Gælder dog ikke specialbestilling dvs. Alle Canvas og Akustik bestillinger).
 • Alle vores plakater er produceret i Danmark på FSC certificeret papir.
 • Når du bestiller plakater, Canvas eller Akustik hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
 • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS 30x40cm plakat, se reglerne her!

Specifikationer

Lager CANVAS/Akustik: 6 - 12 dage
Specialbestilling Canvas: Ja, Akustik: Ja
Fragt Fra 129,-
Kvalitet CANVAS (UV resistent fotolærred monteret på træramme).
Ramme CANVAS: (Nej - men der er monteret beslag).
Kategori: Earth
-20%
Verdenskort Plakat – We Are One (Earth)
-20%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-20%
Plakatsæt: WE ARE ONE (Nature)
-20%
Plakat / Canvas / Akustik: The World (Earth / Panorama)
-20%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-20%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-20%
Verdenskort Plakat – We Are One II (Earth)
-20%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors