F.A.Q - Ofte stillede spørgsmål!

Her kan du hurtigt og let få et overblik over de vigtigste ting der er værd at vide om PAPAPAPA før du køber online på vores webshop.

1) Følger der rammer med plakaterne?

Kort svar: Nej, vi sælger kun plakater uden rammer.

Uddybet: Vi har solgt rammer engang, men det gik vi væk fra af to grunde. Den ene grund var at vi havde rigtig mange reklamationer pga. glasset i rammerne gik i stykker under fragt. Den anden grund er at alle detail butikker idag har et mindre sortiment af rammer, hvorfor du let finder HOEI rammer i Føtex, Redoffice, Bauhaus og Kvickly. Og deres priser er meget svære at konkurrere med. Derfor synes vi at i skal købe jeres rammer lokalt - eller overveje at opgradere til Canvas og dermed helt undgå brug af rammer!

2) Hvad er Canvas / Akustik?

Kort svar: Canvas er lærred spændt omkring en træramme, det er derfor ikke nødvendigt med rammer. Plakater er trykt på papir og bør hænges op i en ramme.

Plakater
Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet, der mindske risiko for at skader på plakaten, under trasport og ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke sælger rammer, så disse skal du finde et andet sted.

Canvas
Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred, der er særdeles hårdfør, herefter monteres lærredet på en skjult træramme, hvor det fastgøres med hæfteklammer. Vores Canvas måler 18mm i dybden, hvilket giver en flot profil på motivet. På de fleste af vores canvas trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på kanterne, da det giver en flot effekt, uden brug af rammer.

Akustik
I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på vægge - hertil er der ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering.

3) Er den Gratis plakat valgfri?

Kort svar: Ja, i checkout når du åbner POPUP - hvor man vælger Gratis plakaten - kan du også bruge Søgefeltet, som giver dig adgang til alle vores mange flotte motiver.

Uddybet: Den valgfri GRATIS plakat er et af vores grundlæggende koncepter. Hos PAPAPAPA vil vi gerne have at det skal være sjovt at handle online. Derfor får køber altid en gratis valgfri ekstraplakat med i sin ordre så længe den overstiger kr. 400,- i værdi.

4) Er der ingen gratis fragt?

Kort svar: Nej, fragtmanden skal også have løn.

Uddybet: Fragt er det helt store emne indenfor E-handel. Gratis fragt giver mange køb, men med laverer gennemsnitsordreværdi. Og ofte er de små køb så impulsive, at kunderne knap nok gider hente dem fra pakkeshoppen. Hvorfor returraten også stiger markant. Vi har valgt at vores kunder skal betale for fragt, sådan vi kan sælge vores produkt til den faktiske pris uden at skulle have dækket en fragt omkostning. Vi mener at de fleste der handler på nettet er indforstået med at fragtmændene også skal have løn, og satser istedet på at give mere værdi til jer vores kunder, ved fx at give en gratis ekstra plakat med ved køb over kr. 400,- samt tilbyde jer større og større rabatter jo mere i ligger i kurven. Gratis fragt er en glidebane, som fx at handle på wish eller amazone, hvor de ansatte er så lavt betalt at de lever på fattigdomsgrænsen.

5) Tæller et plakatsæt kun for 1 varer i kurv? (5 varer i kurv = ekstra rabat). 

Kort svar: Ja, vælger du et af vores plakatsæt tæller det kun for 1 vare i kurven. Du må ligge motiverne i kurven enkeltvis, hvis du ønsker at opnå rabatten.

Uddybet: Nogle gange kører vi kampagner hvor man kan få ekstra rabat ved fx at have 5 varer i kurv. I sådanne tilfælde gælder et plakatsæt desværre kun for 1 varer. 

6) Jeg har ikke fået min 10% rabatkode ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Kort svar: Efter tilmelding får du 1 email, med et link du skal trykke på for at bekræfte din tilmelding. Herefter får du nummer 2 mail, i denne finder du rabatkoden, som du bruger i kurven. (På travle aftener, kan du risikere at skulle vente op til 10 minutter på mailen). 

Uddybet: Kan du ikke vente på din rabatkode, så skriv endeligt til os på chatten! Så snart vi har bekræftet at du er tilmeldt korrekt, kan vi hjælpe dig videre.

7) Hvor store er plakaterne?

Kort svar: Se vores Størrelses Guide her!

Uddybet: Der er stor forskel på om du køber 50x70cm eller 70x100cm. Ovenover finder du linket til vores Størrelses Guide, den kan hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse første gang.

8) Jeg oprettede en bruger i checkout - men fik aldrig en kode!

Kort svar: Lav en ny kode Få tilsendt link til reset af password her!

Uddybet:Det er ikke altid vores webshop, formår at sende den korrekte mail til dig, med en kode, når du opretter dig igennem checkout flowet. Den eneste mulighed vi har, er at bede dig om at få tilsendt link til reset af password på ovenstående link. Du skal bare indtaste din mail, så er du straks videre, og kan hurtig få lov at lave en ny kode, og derefter tilgå din konto.