-57%
For God so loved the world (Apocalypse)
For God so loved the world (Apocalypse) For God so loved the world (Apocalypse)

Tilgiv / forgive er et smukt motiv, med et livsbekræftende citat: "Changing the world is a journey inwards. Start by forgiving yourself". På et tidspunkt i livet - når mange til et punkt hvor det ikke længere er til at holde ud, hvor man ikke længere kan flygte fra fortiden. Det reflekterende individ indser måske selv at det er nødvendigt at se indad, for at komme videre i livet. Første indsigt er at forstå at man ikke kan ændre andres adfærd. Du kan kun ændre dig selv. At du faktisk ikke kan tage ansvar for andres healing, men at du ene og alene står med ansvaret for at heale dine traumer og tilgive dine fjender - men mest af alt er det ofte en rejse der også handler om at tilgive sig selv. Og på den anden siden af sådan en sjælerejse findes et helt nyt liv.

Apocalypse som serien hedder - kan lyder dystert - men er i virkeligheden et ord der beskriver når noget skjult bliver afsløret. Hvilket er en smuk ting i en retfærdig verden bør alt skjult blive afsløret! Motiverne i denne serie er designet i smukke grønne, mørkeblå, sand og guld. Med smukke blomster og blade - er motivernes budskaber primært omkring tro, håb og kærlighed.

Alle Canvas Artworks er Nummereret og signeret på bagsiden (Vi leverer typisk 2-3 dage efter vi har modtaget din canvas bestilling).

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 75,00 DKK

Specialpris 32,25 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA1879
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA1879
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Indeholder: Plakat, Scandinavisk, Nordisk, kunst, design, grafisk, efterår, vinter, apokalypse, farver, gud, jesus, tro, håb, kærlighed, abstrakt, kunstnerisk, store billeder til stuen, billeder, stuen, Guld, grøn, blå, sort, hvid, turkis, lysblå
-57%
Faith (Apocalypse)
-57%
Lion (Apocalypse)
-57%
Butterflies (Apocalypse)
-57%
Forgive (Apocalypse)
-57%
Sunrise / solopgang / Grøn (Apocalypse)
-57%
Circles (Apocalypse)
-57%
Sunrise / solopgang (Apocalypse)
-57%
Women need love Men need respect II (Apocalypse)
-57%
Love, Hope, Faith 2 (Apocalypse)
-57%
Flawsome (Apocalypse)
-57%
God Loves You (Apocalypse)
-57%
Unconditional LOVE (Apocalypse)