Handelsbetingelser

Salg, levering og retur betingelser!

Her finder du betingelserne for salg, levering og retur.

Generelle oplysninger

PAPAPAPA.dk
Agerskellet 3
8920 Randers NV
CVR: 37980269
Telefon: +45 40 5050 34

kundeservice@papapapa.dk

Betaling

Hos PAPAPAPA kan du betale på følgende måde:

 • VISA Dankort
 • Mastrocard
 • Mastercard
 • Paypal
 • Mobilepay
 • VIABILL

Vi tager ikke kortgebyrer.

Vi tager forbehold for pris fejl.

Når du har lagt en ordre modtager du en ordrebekræftigelse, men handlen er først endelig når du har modtaget en ordrebekræftigelse.

Når du har laget en ordre modtager du en ordrebekræftigelse på mail, din ordre er dog først gældende når du modtager en mail med ordrebekræftigelse.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Dog med undtagelse af specialbestillinger. Både Canvas og Akustik produkter er specialbestillinger da de først sættes i produktion når du bestiller dem, og da de altid kræver at vi klargøre en opdateret printfil til vores producent. Canvas leveres signeret af kunstneren og nummereret.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. Betaler du med VIABILL, er du underlagt deres betalingsbetingelser.

Når du klikker ”godkend betaling” bliver beløbet reserveret på dit kreditkort i det sekund, der klikkes. Dette gør vi da alle plakater, canvas og akustik, først bliver sat i produktion når der er klikket "godkend betaling", vi har altså intet lager, og din bestilling sættes altså i produktion i det øjeblik du godkender bestilligen.

Fragt

For alle leveringer til pakkeshop opkræves der et fast portogebyr på 29 kr. pr ordre. Afsendelse sker oftest indenfor 24 timer. Levering sker indenfor 2 - 6 hverdage. Forsendelser leveres af GLS uden omdeling. Grundet den nuværende Corona situation, tilbyder vi nu også hjemmelevering af plakater med GLS, hvilket koster kr. 79,00. Det forekommer at vi kommer bagud, pga. travlhed, hvilket ofte resultere i at levering forsinkes 2 - 6 dage yderligere, dvs. i værste tilfælde vil levering kunne tage 4 -12 dage.

For alle af Canvas og Akustik, som leveres til kantsten af enten GLS eller Fragtmand, tager vi et fast portogebyr på kr. 99 kr. pr. ordre. Afsendelse sker oftest indenfor 72 timer, grundet en længere produktionstid. Levering sker indenfor 4 - 9 hverdage. Det er primært Canvas og Akustik plader der leveres til kansten. Det forekommer at vi kommer bagud, pga. travlhed, hvilket ofte resultere i at levering forsinkes 6 - 12 dage yderligere, dvs. i værste tilfælde vil levering kunne tage 10 - 21 dage.

For pakker der ikke hentes, debiteres en afgift svarende til de omkostninger vi har haft for at afsende og modtage den retur (Fast gebry: 149,-).

Vi betaler desværre forsendelsesgebyret for de pakker som ikke bliver afhentet, så ønsker du at vi sender din pakke igen vil der blive opkrævet ny fragt på 29 kr,

Fortrydelsesret

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være tilfreds med dine varer. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtog din bestilling.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@papapapa.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. (I så fald, vil du blive modregnet det faste gebyr på kr. 149,- for pakker der ikke afhentes).

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller dele af dit køb.

Returnering

Der er kun alm. retruret på plakater. Canvas og Akustik er specialbestilling, vi tilbyder som en service - vi opfordre derfor til at man køber plakaterne først, hvis man er det mindste i tvivl og fx farver, inden man bestiller et dyrt sæt canvas/akustik som ikke kan returneres.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: ”Plakater”. Da de er skrøbelige af natur, skal disse altid sendes som pakkepost, med forsikring.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: Kr. 49,- ved brug af vores Returportal.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 • CANVAS og Akustik er specialbestillinger der kun sættes i produktion ved køb - hvorfor du ved bestilling af CANVAS og Akustik, fraskriver du dig din 14 dages returret.
 • Alle vores Canvas signeres af Kunstneren, og nummereres.
 • Tilpassede designs.
 • Levering af digitalt indhold, f.eks. brugsretten til en digital kopi af en plakat, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du forsigtigt pakker plakaterne ud af røret. For at afgøre om der er sket skade på plakaterne ved pakning eller under fragten. Ved retur rulles plakaterne forsigtigt sammen og returneres i original emballange (Rør).Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
PAPAPAPA.dk
Agerskellet 3
8920 Randers NV
CVR: 37980269

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ingen fortrydelsesret ved erhvervskøb.

Kvalitet af plakater

Alle vores plakater printes på 195g/250g glossy/satin plakatpapir. Variationer i vægt og størrelse kan forekomme. Vi anser op til 4mm i margin som acceptabelt.

Holdbarhed og vedligeholdelse

Plakaterne er beregnet til ophængning indendørs ved stuetemperatur og må ikke hænge i direkte sollys. Sollys skader trykket og plakaterne risikere at miste deres farve. Din reklamationsret frafalder hvis plakaterne er blevet misvedligeholdt, ved fx at være udsat for vand, varme/kulde eller direkte sollys. Vi anbefaler ophængning af plakater sker ved brug af plakat rammer til formålet, således beholder plakaterne bedst deres farve! Plakater der ikke monteres stramt i rammen, har en tendens til over tid, at "falde" sammen eller bølge. Når en plakat bølger i rammen skyldes det at den kun er 1-2 mm tyk men der i en ramme er plads til mere, det gør at plakaten kan "falde sammen". Derfor anbefaler vi altid professionelt monteret plakater i rammer. Dette kan fx gøres ved det lokale trykkeri, hvor de indsætter en skumplade bagved plakaten inden i rammen, dette sikre at plakaten sidder stramt i rammen, og dermed undgår man at den bølger eller falder sammen. Se også vores vejledning til montering af plakater i rammer: monteringsvejledning

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. (Med mindre der er tydelige tegn på misvedligeholdelse).

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
PAPAPAPA.dk
Agerskellet 3
8920 Randers NV
CVR: 37980269

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Gældende lovgivning og retskreds

Du skal være fyldt 18 år for at handle på PAPAPAPA.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Digital Download

Har du købt digitale filer hos PAPAPAPA eller downloadet gratis filer så som: "JPG, PNG og PDF". Gælder det for begge typer - betalt som ikke betalt download, at det er ulovligt at videresælge eller dele billederne med andre. Det er heller ikke tilladt, at ændre eller bruge billederne i andre værker. I tilfælde hvor der alligevel sker brud på copyright samt ved ulovlig brug af digitale filer erhvervet hos PAPAPAPA, anses det som brud på copyright, hvorfor vi vil handle derefter.

Konkurrencer

PAPAPAPA afholder jævnligt konkurrencer på facebook og via. vores nyhedsbrev. Reglerne for konkurrencerne er som følger:

 • Vinderne udnævnes min. indfor 1 uge efter endt konkurrence.
 • Vindernes fulde navn offentliggøres. Men kun hvis vi får lov af vedkommende.
 • Man kan ikke ombytte sin præmie til penge.
 • Man kan ikke bytte sin præmie til noget andet.
 • Vi skriver til vinderen via mail eller facebook. Får vi ikke svar indenfor min. 30 dage overgår præmien til næste konkurrence, som så vil have fx 2 vindere.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Bl.a.

 • E-conomic (Bogføring af faktura og evt. kreditnota).
 • Epay/Bambora (Betalingskortindløser).
 • Pakkelabels.dk (Til oprettelse af pakkelabel og track n trace nummer).

Personoplysningerne registreres hos PAPAPAPA og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.papapapa.dk er PAPAPAPA.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@papapapa.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Daniel Due, på daniel@papapapa.dk - Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01-05-2018