-70%
Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland)
Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland) Meditation: Heart Brain Coherence (Summer Wasteland)

"Heart Brain Coherence Meditation" er en simpel måde at meditere, der kan hjælpe dig med at huske at lytte til dit hjerte! I denne tid, hvor videnskab fylder meget og mange fokusere på "hjernen" og ser videnskaben som den eneste sandhed, vil vi gerne slå et slag for mennesket og medmenneskelighed. Alt for mange fokusere på fakta og lader hjerne bestemmer i alle aspekter i deres liv. Men det er altså vigtigt at lytte til hjertet! Motivet viser et halvt hjerte til venstre og en halv hjerne til højre.

Gratis Download

Alt for mange går med stress og glemmer at leve i nuet, derfor har vi valgt at du kan downloade denne meditations guide gratis og fx printe den selv. Dele den med en ven, eller give den som en gave. Det op til dig! Du må dog ikke sælge den til 3 part.

30x40cm (Mørk grøn) plakat

30x40cm (Lys grøn) plakat

21x30cm (Mørk grøn) plakat

21x30cm (Lys grøn) plakat

Du kan selvfølgelig også købe motivet hos os, så printer vi den og sender den til dig, som enten plakat, canvas eller akustik, afhængigt af hvad du vælger.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 44,70 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA1770
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA1770
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Kategori: Gamer
Indeholder: Plakat, Farverig, Meditation, Nordisk, kunst, design, grafisk, sommer, farver, hjerte, hjerne, abstrakt, kunstnerisk, Gul, grøn, blå, sort, hvid, turkis, lysblå, fersken, lysbrun, rosa, lyserød
-70%
Human Nature (Summer Wasteland)
-70%
Farverig billede: Kvinde øjne (Summer Wasteland) / Canvas
-70%
Farverig billede: Hjerte (Summer Wasteland) / Canvas
-70%
Farverig billede: Sommerfugle (Summer Wasteland) / Canvas