PAPAPAPA Plakater

PAPAPAPA - Dansk design og produktion af plakater

Hos PAPAPAPA designer vi alle vores plakater selv. Vores produktion forgår lokalt i Danmark hvilket sikre en høj kvalitet samt dag til dag levering. Vores koncept er enkelt, vi designer løbende nye plakater og ligger dem til salg på vores webshop og de bliver derfor først produceret når de bliver bestilt! Det spare os for at have penge bundet i lager. Og det gør det muligt for os at re-designe vores plakater sådan de følger med tiden, da vi ikke først lige skal have solgt 1000 styk.

Om PAPAPAPA

Designstilen er inspireret af den skandinavisk/nordiske livsstil, natur, dyr og mennesker. Bag PAPAPAPA finder du den kreative sjæl og designer Daniel, far til 2 (Deraf navnet PAPAPAPA). Daniel, står bag de mange grafiske plakater du finder i vores webshop.

PAPAPAPA (Daniel Due)

Vi støtter foreningen "Growing Trees Network"

Ud over at få udløb for mine skøre og kreative ideer - har jeg et andet ønske for PAPAPAPA. Nemlig at gøre verden til et bedre sted. Det kan lyde som en "Kliche" men jeg har altid ønsket at kunne gøre en forskel for andre end mig selv og min famile.

Derfor var mit første mål, at blive sponsor af foreningen "Growing Trees Network". Et mål vi nu har opnået August 2018. Som firma sponsor, startede vi med at sponsorere planting af 50 nye træer i folkeskove forskellige steder i danmark. Hertil donere vi pr. 100 ordre 5 nye træer - hvilket ca. bliver til 240 nye træer om året til glæde for børn og unge samt miljøet. (Og det manglede da bare - nu da plakater jo er printet på papir!). 

Eat, Design, Sleep, Repeat

Jeg har altid haft et stort drive inden for design og savnede at kunne udfolde mig kreativt, ud over de grænser der ofte er forbundet med et webprojekt for en kunde. Jeg ville udfordre mine kreative evner hvorfor jeg prøvede kræfter med at lave plakater. I sommeren 2016 lavede jeg min første serie af plakater "NATURE". De blev modtaget rigtig godt af venner og bekendte, hvilket gav mod på at starte webshoppen PAPAPAPA.

Daniel Due
Ejer / designer