PAPAPAPA Plakater

PAPAPAPA - Dansk design og produktion af: "Plakater, Canvas & Akustik" - kunstværker!

Hos PAPAPAPA designer vi alle vores plakater selv. Vores produktion forgår lokalt i Danmark hvilket sikre en høj kvalitet samt dag til dag levering. Vores koncept er enkelt, vi designer løbende nye Artworks og ligger dem til salg på vores webshop og de bliver derfor først produceret når de bliver bestilt! Det spare os for at have penge bundet i lager. Og det gør det muligt for os at re-designe vores plakater sådan de følger med tiden, da vi ikke først lige skal have solgt 1000 styk.

Om PAPAPAPA

Hos PAPAPAPA designer vi til din bolig indretningsstil! Vi har lagt vægt på at have et bredt udvalg af Artwork Serier, der varierer form og udtryk samt farvetema, sådan der er noget for enhver.
Bag PAPAPAPA finder du den kreative sjæl og designer Daniel, far til 2 (Som navnet måske også antyder, så ligger der en sjov historie bag navnet PAPAPAPA, men den må i få en anden gang!). Daniel, står bag de mange Artworks du finder i vores webshop.

PAPAPAPA (Daniel Due)

Hvem er PAPAPAPA?

Vi er en dansk familieejet virksomhed, der ejer og driver webshoppen papapapa.dk

I Randers, har vi et 350m2 showroom, hvor du kan se vores plakater, canvas og akustik Artworks!

Det er Daniel, far til Naya på 7 år og Maze på 4 år, der er drivkraften og designeren bag de mange Artworks på shoppen.

PAPAPAPA brandet blev for alvor populært i 2016, da vi fremviste vores 3 delte verdenskort med teksten "WE ARE ONE".

We Are One blev hurtigt synonym med PAPAPAPA og vi solgte da næste også 5.000 sæt bare i Danmark det første år.

I dag har næsten alle vores konkurrenter nu en variant af selvsamme 3 delte verdenskort. Men husk hvis du vil have en original, skal der stå PAPAPAPA på.

Faktisk startede PAPAPAPA fordi, vi selv havde svært ved at finde noget originalt "kunst" som passede til vores indretning!

Enten var prisen alt for høj, eller så var motiverne alt for svære at sammensætte. Og ud af det problem opstod en løsning! Vi startede nemlig med at designe NATURE serien, til vores eget hjem.

Alle motiverne var i samme farvetema, layout og udtryk! På denne måde sikrede vi at det var let for vores kunder at sammensætte flere motiver til en "plakat væg".

Og netop denne model - hvor vi designer i SERIER - blev grundlaget for PAPAPAPA.dk

Igennem tiden er vores design stil blevet raffineret, genkendelig og populær, med 60.000 følgere på facebook, er PAPAPAPA.dk velkendt for vores verdenskort og farverige serier!

Men det forpligter også!

Vi tager fx et samfundsmæssigt ansvar ved kun at printe på FSC certificeret papir, der sikre en god hensynsmæssig skovdrift! Hertil donerer vi 5 træer via. Growing Trees Network, pr. 100 ordre.

Og så ansætter vi kun dansk arbejdskraft, betaler moms og skat af overskud i Danmark og benytter kun danske kvalitets leverandører.

Det er alt sammen sund fornuft, hvis vi vil værne om naturen, og samtidig værne om det velfærdssamfund vi har.

Vi bestræber os også på at forblive et brand, der prioriterer kvalitet frem for kvantitet. Og altid leverer når det kommer til Boligindretning og design!

Derfor bruger vi meget tid på at vurderer og studerer moden - samt trends, der påvirker boligindretning stilen.

Sådan vi altid er med helt fremme, hvor vi også er med til at sætte standarden for hvad flot forbrugskunst er, kan og vil!

Vi støtter foreningen "Growing Trees Network"

Ud over at få udløb for mine skøre og kreative ideer - har jeg et andet ønske for PAPAPAPA. Nemlig at gøre verden til et bedre sted. Det kan lyde som en "Kliche" men jeg har altid ønsket at kunne gøre en forskel for andre end mig selv og min famile.

Derfor var mit første mål, at blive sponsor af foreningen "Growing Trees Network". Et mål vi nu har opnået August 2018. Som firma sponsor, startede vi med at sponsorere planting af 50 nye træer i folkeskove forskellige steder i danmark. Hertil donere vi pr. 100 ordre 5 nye træer - hvilket ca. bliver til 240 nye træer om året til glæde for børn og unge samt miljøet. (Og det manglede da bare - nu da plakater jo er printet på papir!). 

Vi går også op i miljøvenlig pakning!

Vi er pålagt diverse emballagekrav, som vi skal opfylde, for fx at være system konform i forhold til GLS, som vi benytter som leverandør. Hvilket betyder vores plakater skal pakkes i et firkantet plakatrør. Grundet vores erfaring med skader pakkes de derfor også i et rør, som ligger inden i den firkantede papkasse. Dette er min. af emballage vi kan benytte for at sikre at vi kun skal sende plakaterne 1 gang.

Vores Canvas, producere vi selv, og disse pakkes i 2 7mm pap, som tapes sammen på alle 4 kanter. Dette giver et minimalt papforbrug. Dog bruger vi så lidt mere tape. Her søger vi så for altid at benytte solvent tape, som er det mest miljømæssigt forsvalige.

Eat, Design, Sleep, Repeat

Jeg har altid haft et stort drive inden for design og savnede at kunne udfolde mig kreativt, ud over de grænser der ofte er forbundet med et webprojekt for en kunde. Jeg ville udfordre mine kreative evner hvorfor jeg prøvede kræfter med at lave plakater. I sommeren 2016 lavede jeg min første serie af plakater "NATURE". De blev modtaget rigtig godt af venner og bekendte, hvilket gav mod på at starte webshoppen PAPAPAPA.

Daniel Due
Ejer / designer