-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Kim Larsen (Quote Me)
Plakat / Canvas / Akustik: Kim Larsen (Quote Me) Plakat / Canvas / Akustik: Kim Larsen (Quote Me) Plakat / Canvas / Akustik: Kim Larsen (Quote Me) Plakat / Canvas / Akustik: Kim Larsen (Quote Me)

Denne Kim Larsen plakat er lavet som en hyldest til manden der ikke blot var sanger, men også et forbillede for en hel generation. De kendte sange som "Jutlandia, Langebro og Joanna", er indprintet på flere generationers trommehinder. Og spilles der Kim Larsen til festen, er det en garanti at alle synger med. Kim Larsen spillede både rock og pop og fortralk selv at blive kaldt "Spillemand". Født i 1945 i københavn. Død den 30. september 2018. Denne plakat er til denne fantastiske mand, der altid bringer glade smil og gode minder frem i folk.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 75,00 DKK

Specialpris 48,75 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA1603
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA1603
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Kategori: BLACK
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Smile your loosing weight / Blue (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Smile your loosing weight (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Fars Hus Fars Regler (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Shit Happens (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Horray (Quote Me / Badeværelse)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Don't expect to see a change (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Get Shit Done II (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Familieregler (Quote Me)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Vaskeguide Blå (Vaskerum)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Shine so bright / Rosa (Quote Me)
0 5

Bedømmelser

God kvalitet til prisen.. Bedømt af Per Møller Lange
Dejlig billede af vores allesammens Kim Larsen. Man bliver glad indeni når man kigge på det :-) (Indsendt den 05/12/2023)
Kim Larsen plakat Bedømt af Dorthe Andersen
Super duper (Indsendt den 23/09/2023)
Hurtig levering, god kvalitet Bedømt af Lene Pedersen
Fra bestilling til modtagelse, gik der kun få dage. Kvaliteten er som ønsket. Ikke sidste gang vi har købt her. (Indsendt den 29/07/2021)
FLOT PLAKAT Bedømt af Keld Olsen
Godt sted at handle, kommer til tiden! (Indsendt den 04/04/2021)