Plakat / canvas / akustik: LOVE (Colorize / Love)
Plakat / canvas / akustik: LOVE (Colorize / Love) Plakat / canvas / akustik: LOVE (Colorize / Love) Plakat / canvas / akustik: LOVE (Colorize / Love) Plakat / canvas / akustik: LOVE (Colorize / Love)

Colorize design serien er delt op i LOVE og LIFE serierne - begge henter deres inspiration i den etablerede kunstverdens hvor vi ser mange akryl/lærred malerier og kunstnere der arbejder med abstrakte motiver. Når man taler om abstrakt kunst er det ofte helt op til modtager at aflæse budskabet og tolke motivet. Men hos PAPAPAPA hvor vi arbejdere mere med brugskunst, er vi ikke bange for at have en holdning og et budskab som tydeligt skinner igennem hvert design/motiv. Det er efter vores mening stadig stor mulighed for at fortolke på et budskab da det jo altid afhænger af øjnene der ser. Uanset håber vi du vil finde din egen mening og grund til at hænge et af vores flotte Colorize motiver på din væg derhjemme!

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet, der mindske risiko for at skader på plakaten, under trasport og ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke sælger rammer, så disse skal du finde et andet sted.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred, der er særdeles hårdfør, herefter monteres lærredet på en skjult træramme, hvor det fastgøres med hæfteklammer. Vores Canvas måler 18mm i dybden, hvilket giver en flot profil på motivet. På de fleste af vores canvas trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på kanterne, da det giver en flot effekt, uden brug af rammer.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på vægge - hertil er der ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering.

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Fast pris på fragt ved køb af plakater på 49 kr.
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater til dig uden beregning.
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. (Gælder dog ikke specialbestilling).
  • Alle vores plakater er produceret i Danmark på FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS 30x40cm plakat, se reglerne her!

Specifikationer

Lager Plakater: 2 - 6 dage, CANVAS: 6 - 12 dage
Specialbestilling Plakater: Nej, Canvas: Ja, Akustik: Ja
Fragt Fast fragt på kr. 49,- (Canvas/Akustik 129,-)
Kvalitet Plakater (FSC, 250g fotopapir), CANVAS (UV resistent fotolærred monteret på træramme).
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme), CANVAS: (Nej - men der er monteret beslag).
Kategori: Colorize