Prism - We Are All Part of the Same Thought. Et artwork der viser en flere dimensional verden, der lige så stille går i opløsning! Prismen deler solens lys i 7 farver, der repræsenterer forskellige varianter af den den samme originale tanke. For det er skabelses teorien bag the "Law of One". Hvor "the One Infinite Creator" in en eksplosion af varianter har sat sig for, at lære og forstå, sig selv. Og dermed definere os mennesker som varianter af den samme skaber/energi, vi er altså alle blot varianter i et fantastisk tankeeksperiment, og derfor ikke en del af en "fysisk" verden, som vi alle går og tror.

Tror du på Healing, metafysik og det intelligente univers? Er der en energi vi som mennesker kan finde hvis vi distancere os selv fra vores selviske mål og individualitet, og stræber efter at gøre noget godt for andre og dermed være mindre individualistiske? Har mennesket telepatiske evner og er der liv efter døden? Det er der nogle der tror, faktisk rigtig mange, både hindusime, buddisme, Maoisme mm. tager netop udgangspunkt i disse ideer og koncepter. De gamle egyptere, brugte 3000 år på at opnå selvindsigt og blev måske besøgt at højerestående væsner, der lærte dem om healing (Chakraer) og formålet med livet og universet. I nyere tid, har menneskedheden også været i kontakt med et udenjordisk væsen, igennem et medium, hvilket resulterede i det filosofiske og måske endda religiøse værk "The Law of one". En genvej til at forstå det komplekse værk, vil være at lytte til sidsel jess fortolkning af the law of one som podcast, i 6 afsnit. Det er let at blive fascineret af denne meget omfattende kosmetologi, da den udfylder huller i skabelsesberetningen, forklare meningen med livet, samt forklare hvordan videnskaben i høj grad bekræfter teorien, om "The One - Intelligent creator".

Dette artwork visualisere metafysikkens verden, hvor fysikkens regler ikke gælder, samtidig med at den viser prismen der deler solens/kærlighedens lys, der deles i de 7 farver, der repræsenterer de 7 chakraer. Vi har valgt at designe dette plakat/lærredsbillede, fordi budskabet resonerer godt med at vi altid har troet på kærligheden som den stærkeste kraft og samtidig har vi også en klar ide om at den kapitalistiske, tilgang til livet, der er tæt forbundet med fysikken, medicinalindustrien og en elite der styre verden, ikke byder på hverken en tilfredsstillende forklaring på livets vigtigste spørgsmål, ej heller tilfredsstillende livsvilkår for et enormt stort antal mennesker i verden. Vi har kun 1 planet, vi har alle lige ret til tryghed, mad og kærlighed, uanset religion, race eller farve. Og imens denne filosofi, måske er "science fiction" i dine øre, så er budskabet let fordøjeligt for alle. For det kræver ikke du er troende eller mediterer hver dag, du skal blot polarisere dig positivt, ved at fokusere på at gøre noget godt for andre.

Fokuser med alt dit væsen på det du ønsker at opnå, og det vil blive en realitet. Derfor kan du være med til at tænke positivt, og gøre godt for andre sådan de også bliver positive. Og det er da et kærlighedsbudskab der er let at forene sig med.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 649,00 DKK

Specialpris 324,50 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA1768
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA1768
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Kategori: Mother Earth
Indeholder: Book of Ra, Law of One, Healing, Prism, colors, rainbow, dimentions, metaphysics, metafysik