Retur Portal

Online Retur Portal

Hvis du ønsker at returnere din varer kan du med fordel benytte vores online retur portal. Her kan du købe pakkelabel til kr. 49,- som skal printes og monteres synligt på pakken.

Køb returlabel

Uddrag af vores handelsbetingelser, se handelsbetingelserne her.

Fortrydelsesret

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være tilfreds med dine varer. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtog din bestilling.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@papapapa.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. (I så fald, vil du blive modregnet det faste gebyr på kr. 149,- for pakker der ikke afhentes).

Vi betaler desværre forsendelsesgebyret for de pakker som ikke bliver afhentet, så ønsker du at vi sender din pakke igen vil der blive opkrævet ny fragt på 29 kr,

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller dele af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: ”Plakater”. Da de er skrøbelige af natur, skal disse altid sendes som pakkepost, med forsikring.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: Kr. 49,- ved brug af vores Returportal.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • CANVAS og Akustik er specialbestillinger der kun sættes i produktion ved køb - hvorfor du ved bestilling af CANVAS og Akustik, fraskriver du dig din 14 dages returret.
  • Alle vores Canvas signeres af Kunstneren, og nummereres.
  • Tilpassede designs.
  • Levering af digitalt indhold, f.eks. brugsretten til en digital kopi af en plakat, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du forsigtigt pakker plakaterne ud af røret. For at afgøre om der er sket skade på plakaterne ved pakning eller under fragten. Ved retur rulles plakaterne forsigtigt sammen og returneres i original emballange (Rør).Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
PAPAPAPA.dk
Agerskellet 3
8920 Randers NV
CVR: 37980269

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ingen fortrydelsesret ved erhvervskøb.

Se handelsbetingelser