Retur Portal

Online Retur Portal

Hvis du ønsker at returnere din varer kan du med fordel benytte vores online retur portal. Her kan du købe pakkelabel til kr. 35,- som skal printes og monteres synligt på pakken.

Køb returlabel

Fortrydelsesret

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være tilfreds med dine varer. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtog din bestilling eller en væsentlig del af den. Fortrydelsesretten er på 14 dage.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring til kundeservice@papapapa.dk. Du kan benytte den online standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Senest 14 dage efter den dato, hvor du har sendt denne meddelelse, skal du sende varen retur til os.

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger for varerne modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale (vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil varen er modtaget retur eller indtil du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret). Ved brug af fortrydelsesretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Varen sendes tilbage i samme stand. Medsend original emballage og eventuelle mærkesedler.