Verdenskort

Det3 delte verdenskort plakat sæt fortæller om at vi som mennesker skal stå sammen.

Verdenskortet "WE ARE ONE" er efterhånden blevet synonym med PAPAPAPA. Da vi først introducerede de smukke 3 delte store verdenskort i 2016, med det stærke budskab, blev det straks en succes. Siden har vi designet adskillige varianter med respekt for det originale design. Det har således hele tiden fået nyt liv! Men budskabet har aldrig været til at tage fejl af - uanset om du hænger det op på kontoret eller hjemme i stuen - sender WE ARE ONE verdenskortet et klart budskab om at vi kun har en verden og uanset vores hudfarver, vores religion eller vores land - ja så må vi lære at stå sammen! Verden - med teksten "WE ARE ONE" fordeler sig på 3 plakater eller lærreder. Designet kan for alle plakater købes med eller uden teksten "WE ARE ONE".. Og ud vælger selv om du ønsker at købe plakater, Canvas (UV resistent fotolærred) eller Akustik. Og som med alt kunst er fortolkningen op til modtager.

The World - fortælle om at verden ikke bør være opdelt

Samme budskab, fortalt på en ny måde. Hvordan ser du på verden? Opdelt i lande af grænser? Det gør de fleste, for sådan lærte vi at verden så ud, i geografi timerne i skolen. Derfor var det både kontroversielt og nytænkende da vi hos PAPAPAPA i 2020 lavede et nyt verdenskort "The World". Et verdenskort uden grænser og uden lande. For os er Verdenskortet nemlig et ikon og et symbol på den ene ting - som hele menneskeheden har til fælles, på tværs af landegrænser. Det er det eneste ikon/symbol, børn fra alle verdenshjørner kan identificere sig med. Dermed også vores store facination af verden og den identitetsfølelse vi alle har til verdenskortet.

Størrelser, materiale mm.

Søger du at give stuen nyt liv med en plakater? Vi tilbyder de fleste af vores 1700 artworks fra 21x30 cm og 30x40 cm og helt op til 70x100 cm, men også 70 x 100cm x 3 styk er muligt. Så fylder et samlet sæt hele 210cm på væggen i bredden. Herefter skifter vi til storformat, som vi kun tilbyder som canvas/lærredsbillede (UV resistent fotolærred) eller akustik i størrelserne 140x80cm samt 180x100cm. Her er der tale om en markant opgradering, fra plakater, til lærredsprint monteret på en skjult bindramme, der ved modtagelse er lige til at hænge op på væggen, uden brug af ramme. Rammer kan tage fokus fra motivet, især hvis motivet fordeler sig på flere canvas. Netop plakater kan du få helt ned i 30x40 cm. en fin lille størrelse, hvis du fx ønsker at hænge 3 mindre motiver op i et gangareal. Eller på et mindre værrelse. Canvas er igen Plakaten overlegen, da den ved levering kan vaskes af med en fugtig klud, også på hvid, og samtidig er scratch- og UV resistent. Prissiden er også overkommelig, hvorfor vores lærresbilleder også er blevet stigende populære. Vi giver gratis rabatkode ved tilmelding til nyhedsbrev. og løbende sender vi rabatkoder ud hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet med rabatkoder. Så fortsæt du bare med at se de mange flotte artworksm der skal nok komme et fantastisk deal, også på vores bedstsælgende motiver. De store artworks, kommer også som spotpris tilbud en gang imellem. men det er først til mølle så det er med at holde øje. Plakater, finder du også som spotpris tilbud. Hvor vi har sammensat forskellige smukke plakatsæt. Sådan du slipper for at bruge en masse tid på det. Fælles for vores sæt er at de er sammensat sådan de passer godt ind i fx stuen eller på kontoret. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at lærredsbilleder tager længere tid at producere, hvorfor levering typisk er 3-5 dage.

Levering, betaling og afbetaling

Mht. betaling acceptere vi de fleste gængse kort. Og tilbyder levering til GLS pakkeshop, hjemmelevering samt Fragtmand, til store artworks. Af kort vi kan nævne er VISA, Mastercard, VIABILL, PayPal, Mobilepay. Du kan fx afdrage betalingen for din plakater / produkter, ved at benytte dig af VIABILL. Og husk også at tilmeld dig nyhedsbrevet for at få dine ekstra 10% rabat på din første ordre. Er du i tvivl om fragt - konktakt da bare kundeservice. Vi tilbyder 14 dages returret på alle plakat ordre. Husk! Du får en gratis 30x40cm plakat, med i din første ordre, hvis den overstiger kr. 400,-

-35%
Verdenskort i Sort og Guld - We Are One 3 delt (Black Gold)
-55%
Verdenskort plakat – We Are One - 3 delt (Earth)
-35%
Verdenskort plakat/canvas: The world (Statements)
-55%
Verdenskort plakat - We Are One IIV - 3 delt (Earth)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-55%
Verdenskort Special Edition – We Are One - Murial (Earth)
-55%
Verdenskort plakat/canvas: The world - panorama (Earth)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: We Are One (Thoughts)
-35%
Plakat / canvas / akustik: Heart (Colorize / Life)
-55%
Plakat / canvas / akustik: View (MIDSOMMER)
-55%
Verdenskort plakat – We Are One II - 3 delt (Earth)
-35%
Verdenskort i sort/hvid – We Are One II - 3 delt (Black)
-35%
Verdenskort i sort/hvid – We Are One III - 3 delt (Black)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Danmark (Black)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Talent (Inspiration)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Talent (Inspiration)
-35%
Plakat / Canvas: Denmark (VIVID)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-35%
Plakat/Canvas: Verdenskort - We Are One (Bright)
-35%
Plakatsæt: WE ARE ONE (Nature)
Sorter stigende
pr. side