-55%
Verdenskort Plakat – We Are One (Earth)
Verdenskort plakat – We Are One - 3 delt (Earth) Verdenskort Plakat – We Are One (Earth) Verdenskort Plakat – We Are One (Earth) Verdenskort Plakat – We Are One (Earth)

Den 3 delte verdenskort plakat, med eller uden teksten WE ARE ONE minder os alle om at vi kun har en planet - og at vi skal stå sammen om at løse verdens udfordringer!

Artworket er 3 delt. Dvs. vælger du den mindste størrelse 3x50x70cm vil Artworket samlet set fylde min. 150cm i bredden når du hænger det op på din væg.

Originalt design fra PAPAPAPA: Det 3 delte verdenskort blev designet af Daniel Due og markedsført på facebook i 2016. Artworket blev hurtigt sononym med PAPAPAPA. Efterfølgende har vi da også udgivet i perioden 2016 - 2020: 24 unikke verdenskort med hver deres unikke farvetema og udtryk. Desværre er der også mange kopier der læner sig op af det originale Artwork.

En splittet verden: Som kunstner er Daniel Due, vokset op i en tid hvor verden har været splittet og det helt store emne har været global opvarmning. Og det er netop denne dualitet Artworket repræsenterer, nemlig den splittede verden der står i kontrast til hvad vi som mennesker godt ved, nemlig at vi kun kan løse verdens problemer ved at stå sammen. Men netop dette formår menneskeheden ikke… Som med alt kunst er fortolkningen selvfølgelig op til øjnene der ser.

Husk: Alle vores Artworks kan bestilles som: plakat, canvas eller akustik (Lyddæmpende) med eller uden tekst.

* Påkrævede felter

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.147,00 DKK

Specialpris 516,15 DKK

Beskrivelse

Plakater

Vores plakater printes på 250g FSC certificeret Satin papir. Hvilket er en meget kraftig kvalitet der mindsker risiko for skader på plakaten under transport samt ved montering i ramme. Vær opmærksom på at vi hos PAPAPAPA ikke har et særligt stort udvalg af rammer, se vores anbefalinger og monteringsvejledning til rammer her.

Canvas

Vores Canvas printes på UV resistent fotolærred hvorfor det tåler at hænge i solen uden at miste farve. Produktionen forgår ved at man først printer motivet på lærredet og derefter trækkes lærredet henover en træramme sammensat af 4 trælister - lærredet dækker efter montering således trælisterne og på bagsiden fastgøres lærredet med hæfteklammer. Det færdige opspændte Canvas har en dybde på 18mm, hvilket giver en flot profil på kunstværket.På de fleste af vores Artworks trækker vi motivet med rundt så det også er synligt på profilen / kanterne da det giver en flot effekt, uden brug af rammer. Se forskellen på plakater, canvas og akustik visuelt her.

Akustik

I store rum med højt til loftet er akustikplader med til at give en god lyd når man taler. Vores akustik løsning består af UV resistent fotolærred, der monteres oven på 35mm dybe akustikplader. Vores akustikplader er i højeste kvalitet (Klasse A) - hvilket sikre den bedste lydabsorbering. Hertil giver den flotte dybe 35mm profil et helt unikt udtryk på væggen - der er ved levering monteret 8mm svævebeslag, der sikre en meget enkel montering, samt et flot finish.

PLA0745
PAPAPAPA

Levering- og tilfredshedsgaranti!

  • Levering af plakater, fra kr. 29,-
  • Levering af Canvas/Akustik, fra kr. 99,-
  • Der er forsikring og "track and trace" på alle forsendelser.
  • Leveringsgaranti - Når uheldet er ude og en pakke bliver skadet - sender vi straks et nyt sæt plakater, canvas eller akustik til dig uden beregning. (Du skal blot fremsende billede dokumentation på skaden).
  • Tilfredshedsgaranti - Skulle du imod forventning ikke være tilfreds med dit køb, har du altid 14 dages fuld returret. Gælder dog ikke specialbestilling dvs. alle canvas og akustik bestillinger).
  • Alle vores plakater, canvas og akustik Artworks er produceret i Danmark på miljømæssig forsvarlig måde. Fx ved kun at bruge FSC certificeret papir.
  • Når du bestiller plakater, canvas eller akustik Artworks hos PAPAPAPA er du med til at plante nye træer i folkeskove i Danmark.
  • Køber du for min. 400 kr. får du en GRATIS valgfri 30x40cm plakat, se reglerne her!

Oftest stillede spørgsmål:

Her kan du selv finde svar på 90% af de spørgsmål vi får i kundeservice.

Specifikationer

Varenummer PLA0745
Lager Plakater & Canvas: 1-4 hverdage | Akustik: 6-12 hverdage
Specialbestilling Plakater: Nej | Canvas / Akustik: Ja
Fragt Plakater kr. 29,- | Canvas & Akustik: Kr. 99,-
Kvalitet Plakater (FSC certificeret, 250g fotopapir) | Canvas (UV resistent lærred, på skjult træramme, signeret & nummereret) | Akustik (A+ lydabsorberende 35mm sort profil)
Ramme Plakater (Der medfølger IKKE ramme) | Canvas (Inkl. ophæng) | Akustik (8mm svævebeslag)
Kategori: Earth, Verdenskort
Indeholder: Verdenskort plakat, Verdenskort delt i 3, 3 delt verdenskort, We Are One, Plakat verden, Plakat verdenskort, Verdenskort, smuk, farverig, monstera, moderne, art deco, natur, grøn, blå, nuanceer, pastel
-35%
Plakatsæt: WE ARE ONE (Nature)
-35%
Verdenskort i Sort og Guld - We Are One 3 delt (Black Gold)
-55%
Verdenskort plakat – We Are One II - 3 delt (Earth)
-35%
Verdenskort plakat/canvas: The world (Statements)
-55%
Verdenskort plakat - We Are One IIV - 3 delt (Earth)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-35%
Plakat / Canvas: Denmark (VIVID)
-35%
Plakat / Canvas / Akustik: Danmark (Black)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) (INDIGO / BLÅ)
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
-35%
Plakat: Verden / World (We are one) Vivid Colors
0 5

Bedømmelser

God kvalitet Bedømt af Elena
Jeg er meget tilfreds med plakaterne. God kvalitet og hurtig levering.
Kan varmt anbefales! ???? (Indsendt den 11/11/2021)