Plakat design fra PAPAPAPA

Hos PAPAPAPA finder du over 700+ unikke desings, som du kan bestille her på webshoppen som: "Plakat, Canvas eller Akustik". Vi har 29 unikke design serier, der kategoriserier vores designs i temaer der afgør "emnet" og "farvetema". Nogle serier er mode præget, eftertænksomme, dystre eller sjove, imens andre fokuserer på natur motiver. Der er stor variation i vores design serier - men fælles for alle er at de er Dansk designet og produceret. Vi benytter kun FSC certificeret papir til vores plakater.

Vi anbefaler faktisk ret ofte at du vælger CANVAS istedet for plakater, da du på den måde slipper for at købe rammer. Og rammerne alligevel er med til at hæve prisen - svarende til hvad du skal betale for CANVAS. Men samtidig er der også mange af vores designs der gør sig virkelig godt i fx kobber eller guld rammer, hvor udtrykket bliver klart mere interessant pga. rammerne, så det er selvfølgelig altid et spørgmål om hvilket motiv du vælger og i hvilket "indretning" du skal bruge det.

Har du en ide til vores designer?

Så skriv til os på kundeservice@papapapa.dk så tager vores designer et kig på ideen og ser om den passer ind i nogle af de designs han arbejder på pt.

Indsend ide!

Erhvervsløsning?

Søger du en kunstner til at indrette dit kontor, filial, eller butik?

Fortæl os om dit projekt. Måske har du lige åbnet en detailbutik der skal indrettes med sjove citater, eller måske søger du en akustikløsning til jeres 200m2 store kontor, der samtidig kan inspirerer medarbejderne med flotte motiver? Uanset dit projekt størrelse, så skriv til os - fortæl om dit projekt - så vender vi tilbage med et bud på en indretningsløsning!

Skriv om dit projekt her!